Rowe motorno ulje akcija majica

Motorno ulje Rowe akcija – želiš jednu?

Motorno ulje Rowe – tehnološka izvrsnost njemačkih injženjera, koji u suradnji s proizvođačima vozila poput BMW-a, Mercedesa i VW-a projektiraju naša ulja na način da pružaju maksimalnu efikasnot motora i smanjenu potrošnju dijelova motora, kao i smanjenu potrošnju samog motornog ulja. Koristeći naprednu HIGHTEC proizvodnu tehnologiju, motorna ulja Rowe pravi su odabir za vaš automobil i zbog učinka na smanjenje potrošnje goriva. Sasvim je logično, kad motor “lakše diše” potrebno je manje napora da se vozilo pokrene, samim time potrebno je manje goriva kako bi motor pružio adekvatnu snagu. Zahvaljujući motornim uljima Rowe i suradnji s najvećim proizvođačima vozila, vaše vozilo i vaš novčanik mogu lakše disati.

U suradnji s našim partnerima diljem Hrvatske i “Rowe djevojkama”, organiziramo promotivnu akciju koja će potaknuti nacionalni naboj u vašem srcu i lakši rad u motoru vašeg auta – ako kupite motorno ulje Rowe u pakiranju od 5L (bilo koji proizvod), dobijete navijačku majicu sa slike gratis.

Popis poslovnica gdje možete kupiti motorno ulje Rowe možete pogledati ovdje, ili možete naručiti ulje putem webshopa s dostavom direktno na vaš kućni prag.

Akcija vrijedi do kraja Svjetskog prvenstva u Brazilu ili do isteka zaliha.

Motorno ulje Rowe akcija majica

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *