Rowe VLN utrka

Rowe Hrvatska vodi vas na VLN utrku na Nürburgring!

Motorno ulje Rowe dokazano je najbolje njemačko ulje. Kao najveći njemački proizvođač lubrikanata – počevši od motornog ulja za osobna i gospodarska vozila, zatim mjenjačkih ulja gdje je Rowe također specijalist i najveći partner proizvođača vozila u Njemačkoj, preko ulja za motorkotače, brodice, do antifriza, masti i aditiva za ulja, Rowe postavlja nove standarde u svijetu lubrikanata.

Proizvodni pogon Rowea najsuvremeniji je proizvodni pogon u zapadnoj Europi, s preko 67 kilometara cijevovoda i 2700 kompjuterski kontroliranih ventila u postrojenju koji garantiraju maksimalnu čistoću i homogenost svakog sastojka ulja. Veličina Rowe proizvodnog pogona je 82 tisuće četvornih metara (otprilike 11 nogometnih terena), a značajan dio proizvodnje otpada na proizvodnju ulja i antifriza za proizvođače vozila poput VW grupacije, BMW-a i Mercedesa (tri najjača Rowe partnera). Certifikat ISO TS:16949/2009 garantira kvalitetu ulja prve ugradnje, a službenim odobrenjima proizvođača vozila ponosimo se i javno ih ističemo na ovoj stranici. Ako želite naučiti više o tome što je ulje prve ugradnje, svakako vrijedi pročitati ovaj članak.

Kako u našem proizvodnom pogonu svaki proizvod ima svoju dediciranu putanju, Rowe se može pohvaliti da je jedina tvornica u Europi gdje kroz jednu cijev nikad nije prošla više od jedne komponente ili jednog proizvoda Rowe – nezavisnim testovima je dokazano da je Rowe u performansama ulja uspješniji i od značajno razvikanije konkurencije poput Castrola ili Mobila. S obzirom na poplavu “njemačkih” ulja u Hrvatskoj u posljednje vrijeme, uistinu je bitan naš slogan – Njemački proizvod, a ne samo naziv. Pročitajte članak i saznajte razliku između originalnog njemačkog proizvoda i proizvoda poput ulja Mannol iz Litve, te zašto se isplati kupovati samo najbolje za vaše vozilo.

24h Spa-Francorchamps 2013 - Foto: Tim UpietzRowe više od svega cijeni motosport. Kako je i osnivač tvrtke Rowe, g.Michael Zehe strastveni vozač, nije čudno što Rowe ima vlastiti trkaći tim u kojem se natječe i g.Zehe. Svi lubrikanti koji se koriste u trkaćem automobilu su isključivo proizvodi iz serije Rowe Racing lubrikanata – od motornog ulja 10W-60, ulja za mjenjač 75W-90, ulja za diferencijal 75W-140, masti AWF1 i RLF2 te tekućine za rashlađivanje (bez antifriza). Na Rowe Gear Oil može se vidjeti učinak korištenja Rowe Differential Gear Oil 75W-140 LS na zupčanik Porschea 911 FIA GT3 Cup S nakon 30 sati vožnje, u odnosu na najrazvikaniji konkurentski proizvod. Naše prepoznatljive Mercedes-Benz SLS AMG GT3 vozi 8 vozača koje podržava tim od 30 ljudi pri svakoj utrci.

Rowe vas vodi na VLN utrku na Nürburgring!

Kako bi nagradili vjerne kupce Rowe ulja, vodimo vas na VLN utrku na kultnu stazu Nürburgring! VLN je serija od 10 jednodnevnih evenata na Nordschleifeu, a sretnica ili sretnik će osvojiti put za dvije osobe u Njemačku 04. rujna ove godine. Polazak aviona iz zračne luke Pleso u petak ujutro, posjeta najnaprednijoj tvornici ulja u Europi, odlazak na Nürburgring, večera i druženje te sutradan cjelodnevni događaj – praćenje VLN utrke iz VIP lože ostavit će i na najravnodušnije vozačice i vozače velik utisak. Povratak u Zagreb je planiran za subotu navečer.

Što trebate napraviti da biste potencijalno otišli  u Njemačku na VLN utrku? Ništa posebno, bilo gdje u Hrvatskoj kupiti bilo koji proizvod Rowe – radi li se o aditivu, motornom ulju ili antifrizu – i poslati e-mail naslova VLN UTRKA na info@rowe.hr s imenom i prezimenom, adresom, podacima o vozilu (marka, model, tip motora) i brojem računa. U natječaj ulaze svi mailovi pristigli od 1.5.2015. do 01.07.2015., a sretni dobitnik ili dobitnica će biti obaviješteni telefonski.

Rowe VLN utrka

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *