Rowe ulje za mjenjače

Rowe ulje za mjenjače – proširen asortiman dostupan u Hrvatskoj

Motorna ulja Rowe već su na hrvatskom tržištu postala sinonim za kvalitetu prve ugradnje te najbolji odnos cijene i kvalitete.  Iskazujući svoju njemačku tehničku preciznost u proizvodnji, tvrtka Rowe je od samih začetaka aktivna na području ulja za mjenjače, i ima jedan od najširih asortimana u svijetu na tom području. Također, tvrtka Rowe proizvodi ulja za mjenjače i za mnoge druge poznate robne marke iz svijeta autodijelova.

Ono što Rowe ulja za mjenjače također čini boljima je kontinuirano ulaganje u razvoj novih formulacija i proizvoda. Jedan od najboljih pokazatelja tehničke izvrsnosti inženjera u Rowe laboratorijima je i proizvod Rowe Hightec ATF 9008, visokokvalitetno ulje za automatske mjenjače sa sniženom viskoznošću za poboljšanu efikasnost. Ovo posebno razvijeno ulje trenutno uz Rowe zna formulirati još samo Shell, a napravljeno je za uporabu u najsuvremenijim i tehnički složenim 6-/8-/9-brzinskim automatskim prijenosima (Najnoviji BMW serije 3, 328i modeli zahtijevaju ovo ATF ulje).

Poseban naglasak prilikom izrade ulja za mjenjače tvrtka Rowe stavlja na svojstva zaštite sustava prijenosa, koji je sam po sebi kompleksan i zahtijeva jednako kompleksna ulja za mjenjače. Dokazano je i na trkaćoj stazi da Rowe mjenjačko ulje pruža maksimalnu zaštitu za sustav prijenosa – nakon 30h korištenja Porsche-a GT3 na stazi, zupčanik kojeg je štitilo Rowe ulje za mjenjače nije imao nikakva oštećenja, dok je istovremeno zupčanik drugog Porsche GT3 automobila kojeg je štitilo trenutno najpopularnije brend ulje bio vidljivo oštećen. Dokazano je, Rowe ulje za mjenjače pruža optimalnu zaštitu i maksimalne performanse.

Cjelokupni asortiman Rowe ulja za mjenjače je dostupan i u Hrvatskoj kroz mrežu naših Rowe partnera – bilo da se radi o uljima za manualne mjenjače, uljima za automatske mjenjače ili o tekućinama za servo volane ili hidrauličke sisteme vozila, Rowe asortiman proizvoda zadovoljava sve vaše potrebe. Kako bi pružili maksimalnu uslugu, i kako ne bi bilo zabune oko toga koje ulje ili tekućinu treba koristiti u određenom vozilu, možete koristiti Rowe pretraživač ulja po vozilima i pregledati koji proizvodi odgovaraju za traženo vozilo.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *